Planerna var att producera en andra säsong av den mycket underhållande superhjälteserien Peacemaker ganska snart efter att den första säsongen avslutats år 2022. Men eftersom skaparen James Gunn plötsligt blev DC-chef med ansvar för att reboota hela DC-universumet, fick den andra Peacemaker-säsongen skjutas upp.

Under de senaste månaderna har han dock arbetat på manuset och delat med sig av sina framsteg i sociala medier mellan varven. Och nu verkar det som om Gunn nästan är klar. När en användare frågade honom på Threads hur det går med skrivandet, svarade han: "I’m partway through episode 8, which is a banger".

Även om vi fortfarande inte vet hur många avsnitt den andra säsongen av Peacemaker består av, var den första säsongen åtta avsnitt, och vi antar att vi kan förvänta oss något liknande för säsong två också.

Förhoppningsvis kan produktionen starta inom en inte alltför avlägsen framtid, för vi antar att vi inte är de enda som ser fram emot att få se John Cena lösa sina problem på ett milt sagt våldsamt vis som den titulära superhjälten?

Threads
<bild>Hela gänget uppges vara på väg tillbaka i Peacemaker: Säsong 2.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar