När James Gunn och Peter Sadran tidigt 2023 presenterade sina planer för de nya DC-filmuniversumet, så noterade många att Peacemaker: Säsong 2 lös med sin frånvaro.

Istället skulle vi få en serie dedikerad till karaktären Waller, där Peacemaker bekräftades vara med, medan Peacemakers egen fortsättning skulle skjutas framåt några år. Men sedan dess har vi inte hört något från Waller och istället har Gunn senaste månaderna regelbundet skrivit om att han arbetat på Peacemaker-manus, vilket nyligen blev klart.

Och nu har en viktig milstolpe uppnåtts. Via Threads meddelar nämligen Gunn att inspelningen av Peacemakers andra säsong är i full gång, samt att han delar en bild av John Cena (antar vi) bakifrån bärandes Peacemaker-hjälmen.

Förhoppningsvis betyder detta att episod ett ska kunna släppas så tidigt som sent i år, men förmodligen mer sannolikt under 2025. Rimligen påverkas premiären på hur hårt säsongen anknyter till andra DC-karaktärer som ska debutera först senare, inte minst Superman som dyker upp i sin egen film i juli 2025.

<social>https://www.threads.net/@jamesgunn/post/C5tf-27A3bq</social>
<bild>En blankpolerad hjälm, som sig bör.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *