Det hade på förhand ryktats om att vi kanske skulle få se en bärbar Xbox under söndagskvällens Xbox Games Showcase, men så blev det alltså inte.

Många tror dock att den är på väg, och Xbox-teamet har sannerligen underblåst ryktena. Och i en ny intervju hos IGN fortsätter Microsofts gaming-boss Phil Spencer strössla med tydliga antydningar om en bärbar konsol. På frågan om det är någon sådan på väg, säger han att han inte vill kommentera men lämnar tydliga öppningar inför framtiden:

"I don’t want to say anything, but the future for us in hardware is pretty awesome. Today was about the games, but we will have a time to come out and talk more about platform."

Och Spencer stannar inte där, utan kostar även på sig att förklara att en eventuell bärbar Xbox skulle kunna användas lokalt utan internet, och alltså inte bara vara en streaming-enhet:

"I think the ability to play a game locally is very important."

Vi förmodar att detta sannerligen inte kommer dämpa ryktena och förhoppningarna om en bärbar Xbox, men det var knappast meningen heller, eller vad tror ni?

<social>https://x.com/IGN/status/1799937722938999199</social>
<bild>Kommer vi kunna spela nästa {Gears of War} bärbart? Ja, kanske…</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *