I oktober kunde vi berätta att utvecklingen rullar på för det så kallade {Project Maverick}, ett spel utvecklat av People Can Fly ({Bulletstorm}, {Outriders}) för Xbox Game Studios räkning.

Vad det är för slags spel vet vi inte, men titeln var i förproduktion för ett halvår sedan och studion letade då efter folk med rollspelsexpertis. Med tanke på de grafiktunga och våldsamma actionspel utvecklaren normalt gör, verkar det rimligt att tro att det därmed blir ett actionspel med rollspelsinslag, möjligen även {Gears of War}-relaterat (med tanke på att studion tidigare gjorde {Gears of War: Judgment}).

Nu verkar det som att studion nått en milstolpe och via X uppmärksammas nu att Project Maverick nått "full development capacity", vilket betyder att planeringen och designen av titeln är klar, varpå själva utvecklingen återstår.

När vi faktiskt får se titeln återstår att se, men sannolikt sker detta inte under juni månads Xbox Games Showcase då det verkar rimligt att tro att det är några år kvar innan det är redo att visas upp – något som dock inte stoppat Microsoft från att utannonsera spel i förtid förr.

<social>https://x.com/klobrille/status/1795820006942584919</social>
<bild>Vi är nyfikna på att få se vad People Can Fly och Xbox Game Studios kokar ihop.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *