Det var många som överraskades av hur bra den första Sonic the Hedgehog-filmen var, och med uppföljaren visade filmskaparna att framgången inte bara berodde på tur.

En sak som bidragit till succén är fina rollprestationer från bland annat Ben Schwartz, Jim Carrey och James Marsden, något som gjort det lätt att attrahera stora affischnamn, som när det stod klart att självaste Idris Elba spelar Knuckles. Och nu verkar det som att Paramount gjort en höjdarvärvning igen, då Keanu Reeves uppges vara klar som karaktären Shadow.

Shadow dyker upp i den tredje filmen, som har premiär sent i år, men tyvärr är det alla detaljer vi har att bjuda på för tillfället. Med tanke på att Paramount har Avengers-inspirerade planer för Sonic-universumet kan vi förmodligen räkna med fler tunga namn i rollistorna även framöver.

Sonic the Hedgehog 3-inspelningen blev för övrigt klar förra månaden, så förhoppningsvis ska vi slippa förseningar. Den 20 december är det premiärdags.

<bild>Keanu Reeves har gjort röst till spel tidigare (inte minst {Cyberpunk 2077} och {The Matrix Awakens}) – men nu gör han röst till en spelfigur på film.</bild>

Tack The Hollywood Reporter

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *