Under måndagskvällen publicerade Ninja Theorys studiochef Dom Matthews ett öppet brev på Instagram där han tackade fansen, som han menar varit väldigt stödjande och kommit med bra feedback under utvecklingen av {Senua’s Saga: Hellblade II}.

Somliga tolkade dock brevet som en slags avsked och befarade att de skulle kunna vara nästa studio som får läggas ner när Microsoft sparkar folk. Men enligt Windows Central-redaktören Jez Corden är det inget vi behöver vara oroliga för, tvärtom faktiskt.

Via Windows Central förklarar han att det snarare förhåller sig så att Ninja Theory just fått grönt ljus för ett nytt projekt (som inte är det sedan tidigare utannonserade skräckspelet {Project: Mara}). Och därmed vet vi det.

Idag släpps för övrigt Senua’s Saga: Hellblade II och vi har en recension på gång. I det öppna brevet skriver Matthews bland annat att studion anser sig ha utvecklat ett äventyr som tar "you on a journey that leaves you thinking and feeling". Om de har lyckats berättar vi klockan 10:00.

<social>https://www.instagram.com/p/C7MrD7ho2Vy/</social>

<bild>Senua försöker känna av betyget, men det förblir hemligt två timmar till.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *