För ett par dagar sedan levererade EA den tragiska nyheten att 670 anställda på företaget skulle förlora sina jobb och att flera spel skulle ställas in, inklusive Respawn Entertainments kommande (nåja… inte längre) Mandalorian-förstapersonsskjutare. För att göra saken ännu värre kommer de i viss utsträckning även dra ned på Marvel- och Star Wars-satsningarna.

Eftersom vi inte har hört något, varken positivt eller negativt, om uppföljaren till {Star Wars Jedi: Survivor} – har många människor varit oroliga för att den också skulle ha blivit nedlagd. Lyckligtvis verkar så inte vara fallet. IGN rapporterar nu att "Star Wars: Jedi franchise will continue", så vi kommer alltså få njuta av fler delar av Cal Kestis historia.

Det är dock värt att komma ihåg att Stig Asmussen lämnade EA förra hösten, ungefär fem månader efter lanseringen av Star Wars Jedi: Survivor. Han var director för både {Star Wars Jedi: Fallen Order} och uppföljaren, så vi antar att det kan bli en del stora förändringar inför den tredje delen.

<bild>Överlever man Order 66 klarar man även EA:s härjningar, tydligen.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar