Idag är Alan Ritchson antagligen mest känd för just sin roll som Jack Reacher i Reacher, men för vissa av oss kommer han alltid att vara lagkaptenen Thad Castle i Blue Mountain State. Hade saker och ting velat sig annorlunda så hade kanske Ritchson landat en än mer ikonisk roll som Thor. Som vi alla vet så var det till slut Chris Hemsworth som knep den rollen och Alan Ritchson själv tror att han vet varför. I en nyligen gjord intervju med Mens Health förklarar han att hans attityd till det hela nog var avgörande:

"I didn’t take it seriously. I was like, ’They’ll throw me the part if I look like the guy; nobody really cares about acting."

Han avslöjar även att efter detta så tog han hjälp av coachen Deborah Aquila som bland annat jobbat med The Shawshank Redemption och provspelade därefter för rollen som Nightwing i Titans. Han var så säker på att han skulle få rollen att han för att fira det hela drog och köpte sig en ny Tesla. Rollen som Nightwing gick till Brenton Twaithes men Ritchson vart trots det ändå med i Titans där han istället porträtterade Hawk, så helt tomhänt från det hela gick han trots allt inte.

Tror du Alan Ritchson hade gjort det bra som Thor?

<bild>Enligt uppgift ska Alan Ritchson ha gått upp runt 15 kilo i muskler för rollen som Jack Reacher.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *