Om vi skulle berätta för dig om en spelserie från senaste generationen där utgivaren relativt snart efter lanseringen slutade tillföra nytt innehåll online och heller inte har velat släppa det till Playstation 5 eller Xbox Series S/X – så hade du förmodligen utgått från att spelet varit en besvikelse som inte sålt särskilt bra.

Men… i detta fall talar vi faktiskt om ett av de tio mest sålda spelen genom alla tider; {Red Dead Redemption 2}. Faktum är att det rent av varit det näst bäst säljande spelet i USA under sex års tid oavsett om vi räknar intjänade dollar eller antalet spel som sålts.

Under Take-Twos senaste finansiella rapport som presenterades under torsdagskvällen avslöjades att spelet nu sålt närmare 64 miljoner exemplar, något som betyder att det sålt en miljon per månad senaste kvartalet. Därmed har serien nu också ökat lika mycket och {Red Dead Redemption}-titlarna har nu en sammanlagd försäljning på 89 miljoner exemplar.

Rockstar fortsätter dock behandla spelet som något närmast oönskat, och om det någonsin kommer i uppdaterat skick till de nya konsolerna är oklart – liksom om det någonsin kommer ett Red Dead Redemption 3.

<social>https://twitter.com/DomsPlaying/status/1791202078141899165</social>

<bild>Hade du köpt Red Dead Redemption 2 om det släppts officiellt till PS5 eller Xbox Series S/X?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *