Det finns en uppfattning att Hollywood inte längre klarar av att producera nyskapande och innovativa originalfilmer, och att produktionsjättarna istället föredrar att återanvända etablerade och säkra varumärken. Dagens nyhet lär spä på den uppfattningen.

Jeff "The InSneider" Sneider har nämligen publicerat en ny rapport som avslöjar att {Paramount} går vidare med sin spinoff på 80-talsklassikern {Ferris Bueller’s Day Off}, och att den nu fått regissör spikad. Enligt rapporten ska handlingen följa de två bilparkerare (vanligt i USA) som bestämde sig för att låna Camerons pappas Ferrari i Chicago. Filmen är utformad som ett äventyr och följer de två betjänterna när de rattar runt i staden i den italienska vintage-sportbilen.

David Katzenberg står för regin, och mest är han nog känd som producent för de senaste {It}-rullarna och {Child’s Play}-skräckfilmen, samt som författare till den kommande {Beetlejuice 2}. Det finns inga uppgifter om rollbesättningen till denna spinoff, men titeln sägs bli {Sam & Victor’s Day Off}.

Är ultraklassikern Ferris Bueller’s Day Off en film som behöver en spinoff, eller är det bara kul att återvända till 80-talet?

<bild>Fira med Ferris, var den svenska titeln på originalet.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *