I sisådär två decennier har varje Nintendo-event, presskonferens och stream slutat med att fans tvingats konstatera att det inte blev något F-Zero den här gången heller. Förra året släpptes dock {F-Zero 99}, vilket många tolkade som en testballong för att få se om det finns intresse för varumärket.

Hur det än är med den saken rapporterar nu Nintendo-insidern Zippo att Nintendo har en stor överraskning på gång till alla Switch-ägare. De har nämligen utvecklat en rejäl remaster av {F-Zero GX} (släpptes ursprungligen till Gamecube år 2003) komplett med 1080p-racing i 60 bilder per sekund.

Denna utgåva ska heta F-Zero GX Recharged och är tydligen redan färdigutvecklad. Tidigare denna vecka berättade vi att Nintendo har två remasters på gång till Switch, där ett av dem är ett Gamecube-spel, något som skulle passa in på det här ryktet.

Zippo har visserligen haft rätt förr i sina avslöjanden, men även fel, så vi rekommenderar er att ta detta med en rejäl skopa salt tills vidare. Och med det sagt… så hoppas vi givetvis att det stämmer.

<bild>Är det äntligen dags igen…?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *