Vi har i flera år följt rykten om remastrade versioner av {The Legend of Zelda: Wind Waker HD} och {The Legend of Zelda: Twilight Princess HD} i ett gemensamt paket till Switch. Men dessa rykten har som synes aldrig blivit verklighet, men nu kommer tecken på att spelen tycks vara Nintendos avskedsgåva till Switch innan efterföljaren lanseras.

Enligt PH Brazil, samma källa som först hävdade att Switch 2 skulle komma i början av 2025, planerar Nintendo att släppa "två stora återutgivningar" innan april nästa år, då räkenskapsåret avslutas. De hävdar också att den ena titeln är en uppdaterad version av en Gamecube-klassiker, medan den andra kommer att vara en modern version av ett Nintendo 3DS-spel. Källan utesluter dock att dessa två projekt ska visas upp under juni månads Nintendo Direct-presentation, så det lär dröja ett tag innan vi får veta om detta stämmer eller ej.

Enligt nuvarande prognoser kommer Switch ha sålt runt 150 miljoner enheter i mars 2025, och att uppdaterade Zelda-äventyr skulle glädja många av dem råder det ingen tvekan om. Vi håller dock framför allt tummarna för {Xenoblade Chronicles X}, efter framgången med den numrerade tredje delen år 2022.

<bild>Är Twilight Princess på väg att få en uppdaterad version av det sedan tidigare redan uppdaterade spelet?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *