Senare idag (21 februari) klockan 15:00 kommer Nintendo leverera en ny Nintendo Direct-stream, dedikerad till tredje part. Detta innebär att vi inte bör förvänta oss några nyheter om deras egna titlar och än mindre om kommande hårdvara.

Trots detta antyder nu en ganska välkänd Nintendo-insider vid namn Pyoro att något Gamecube-relaterat dyker upp under streamen. Gamecube gick under kodnamnet Project Dolphin när den var i produktion, och Pyoro använder både delfin-emojis och skriver om djuret, vilket indikerar att det har betydelse. Den mest uppenbara gissningen skulle vara att Nintendo är på väg att lägga till Gamecube i prenumerationstjänsten Switch Online, men å andra sidan är detta en Partner Showcase och inte rätt plats att prata om nya Switch-funktioner.

Andra kvalificerade gissningar skulle vara att Gamecube-klassiker från tredje part (vi skulle inte ha något emot {Eternal Darkness: Sanity’s Requiem}) kommer remastras till Switch. Detta skulle vara ganska logiskt, eftersom Switch lär vara tunnsådd på spel i slutet av året om ryktena om en försening av Switch 2 till första halvåret 2025 visar sig vara sanna.

<social>https://twitter.com/Pyoro_X/status/1759586391674241353</social>
<bild>Vad tror du att det här handlar om?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *