Vi gillade verkligen remaken av {Shin Megami Tensei: Persona 3}, som erbjuder i stort sett allt du kan begära av en helt omgjord version. {Persona 3 Reload} är tydligt baserat på originaltiteln, men har moderniserat gameplay, imponerande grafik och riktigt smidiga lösningar som får det att kännas som om det är ett spel som kunde ha utvecklats från grunden år 2024.

Men… det fanns några luckor, främst det faktum att en del innehåll från {Persona 3 FES} och Persona 3 Portable saknades. Men misströsta ej, det verkar som att en lösning kan vara på väg, eftersom en väl ansedd Atlus-läckare – kallad MbKKssTBhz5 på X – nu avslöjar att "multiple DLC is planned", och att detta dessutom släpps innan den 1 april 2025.

Tyvärr kommer vi fortfarande inte få allt dock. Den kvinnliga huvudpersonen från Persona 3 Portable ska tydligen inte ingå bland DLC-tilläggen, men det verkar ändå alltså som att en av de mycket få nackdelarna med Persona 3 Reload ska fixas inom en inte alltför avlägsen framtid.

Du kan läsa vår recension av Persona 3 Reload här, det släpps faktriskt under morgondagen till PC, Playstation och Xbox (och ännu bättre, det ingår med Game Pass, så du borde absolut prova det om du älskar japanska rollspel… eller bra spel i allmänhet).

<social>https://twitter.com/MbKKssTBhz5/status/1752554138640978036</social>
<bild>Är du redo att hjälpa Specialized Extracurricular Execution Squad?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar