Vi gillade verkligen 2022 års Predator-spinoff Prey, som bjöd på en bra ny tolkning av universumet efter åratal av ganska dåliga filmer. Trevligt nog gjorde filmen även stor succé på streaming-tjänsterna, och huvudrollsinnehavaren Amber Midthunder sade redan tidigt att hon gärna skulle vilja göra en uppföljare. Det låter som att vi kommer att få just det – och mer därtill.

Deadline, The Hollywood Reporter och flera andra trovärdiga källor hävdar nu att Prey 2 faktiskt är på gång. Och inte bara det. Dan Trachtenberg arbetar tydligen också med en annan Predator-spinoff som heter Badlands.

Medan detaljer om båda dessa projekt är knappa, hävdar källorna att Badlands ska utspelas i framtiden, har en ny kvinnlig huvudroll och att produktionen är planerad att starta i juli. Ännu mindre är dock känt om Prey 2, och enligt rapporterna har Amber Midthunder inte ens skrivit på för att bli den första återvändande huvudpersonen i seriens historia.

Vad kan en Predator-film som utspelar sig i framtiden göra för att bli lika bra som Prey, och borde Amber Midthunder återvända till Prey 2? Låt höra vad du tycker om seriens framtid.
<bild>Prey bjöd på en väldigt annorlunda tolkning av Predator.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar