Efter framgångarna med Sonic-filmerna är det som att Sega och Sonic Team fått nytt självförtroende och efter två decennier av milt sagt ojämna Sonic-spel, har igelkottens senaste äventyr varit desto bättre.

Det kanske främsta av dem är {Sonic Frontiers} från 2022 och många har hoppats på en uppföljare. Och kanske är det på väg. Den ofta pålitliga insidern Daniel Richtman har via sitt Patreon-konto avslöjat att Sega just nu arbetar på Sonic Frontiers. Det här gjorde såklart många fans glada, men det är såklart fortfarande ett obekräftat rykte, vilket fick en användare att fråga den erkänt kunnige Sega/Atlus-insidern MbKKssTBhz5 om denne hört något om saken.

Och jodå, personen bakom kontot svarade kort och gott: "This is correct information", och fortsatte sedan:

"The title is a sequel to Frontiers in gameplay style. But the name might change. Frontiers was Rangers until it was announced."

Även om det fortfarande bara är ett rykte, så är dessa båda källor ovanligt bra, och förhoppningsvis kommer vi alltså få återvänta till Sonic Frontiers-världen inom en inte alltför avlägsen framtid.

<social>https://twitter.com/MbKKssTBhz5/status/1782190937164116418</social><bild>Har du några speciella önskemål på Sonic Frontiers 2?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *