Sony avslöjade nyligen för sina investerare att de inte kommer släppa något nytt spel i en "major franchise" innan räkenskapsårets slut, alltså kan nya störa spel släppas tidigast efter den 31 mars 2025. Detta var en stor besvikelse för många, men uttalandet betyder inte att det för den sakens skull kommer saknas spel.

Vi vet till exempel att både {Concord} och {Marathon} skulle kunna lanseras trots detta eftersom de är helt nya serier (Marathon är visserligen en urgammal serie från 90-talet, men har inte använts på närmare 30 år och är knappast vad Sony refererar till som stor serie), men det kan också komma uppföljare i mindre serier. Och enligt betrodde journalisten Jeff Grubb så är det precis vad som kommer hända. I den senaste omgången av Game Mess Mornings säger han bland annat att ett nytt Astro-spel är på väg.

Han upprepar att det vankas ett Sony-showcase nästa månad, vilket han menar är ett perfekt tillfälle att utannonsera mindre titlar. Han tror också att detta showcase kommer bli ganska stort, eftersom Playstation varit "kinda quiet" under lång tid.

<social>https://www.youtube.com/watch?v=2tQSeUcknqU</social>

<bild>Det verkar som att vi kan se fram emot mer av detta.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *