Många anser att det har tagit för lång tid för Xbox-divisionens många studios att leverera nya och påkostade spel och menar att det är en av anledningarna till att varken Game Pass eller försäljningen av Xbox-konsolen har imponerat som de borde.

Men nu är titlarna på väg, och vi riskerar att hamna i en situation där spelen rent av släpps lite för tätt under hösten och 2025. Vi vet redan med säkerhet att Fable, Doom: The Dark Ages och South of Midnight siktar på en lansering nästa år, och rykten säger att samma sak gäller Gears of War: E-Day samt Clockwork Revolution.

Och dessa spel kan eventuellt få sällskap av State of Decay 3, vilket visades upp under Xbox Games Showcase, och som kanske anländer nästa år. I det senaste avsnittet av Xbox Two säger Windows Central-redaktören Jez Corden nämligen att Microsoft och Undead Labs siktar på 2025.

Naturligtvis kan spel bli försenade av flera anledningar (inte minst taktik), men mycket tyder ändå på att det kommer bli ett hektiskt 2025 för Microsofts del.
<video>

<bild>Du kan läsa mer om State of Decay 3 i vår pinfärska förtitt.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *