Vår käre redaktionskollega Conny var kanske inte hals över huvud förälskad i Top Spin 2K25, men tyckte det var gott nog för en stabil sjua. På minuskontot fann vi bland annat ett "always online-tvång", det vill säga att det inte ens går att spela tennis solo utan att behöva vara uppkopplad till spelets servrar. Redan detta har fått fans och kritiker att sura, men efter att en uppmärksam spelare upptäckte en finstilt text på Top Spin 2K25s köpsida har ilskan blossat upp ännu mer.

Texten på Top Spin 2K25s köpsida:
"Please note that TopSpin 2K25’s online features are scheduled to be available until 31st December 2026 though we reserve the right to modify or discontinue online features without notice."

"Are scheduled" låter onekligen som att servrarna bokstavligen är schemalagda att stängas ner om två och ett halvt år – om inte tidigare. Om vi ska tolka detta bokstavligt finns det alltså risk för att spelet kommer sluta fungera på nyårsafton 2026/2027, om inte Hangar 13 och 2K släpper på always online-tvånget tills dess. Framtiden får utvisa…

<bild>Game set och slut på always online-tvånget, tack.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *