Scott Pilgrim skapades ursprungligen av Bryan Lee O’Malley, men inför Netflix-satsningen Scott Pilgrim Takes Off samarbetade O’Malley med BenDavid Grabinski för att ge liv åt det animerade projektet. Men trots att serien fick hyfsade betyg och uppskattades av många fans, var Grabinski inte alls nöjd med hur den hanterades. I ett X-inlägg beskriver skaparen nu vad han tycker om konceptet att släppa hela serien i en klump:

"As someone who had his whole season drop all at once at the same time… it’s the dumbest shit ever."

<social>https://twitter.com/bdgrabinski/status/1778234346920657321</social>

Streaming-tjänsterna har olika sätt att presentera sina serier på där HBO Max och Disney+ ofta satsar på att lansera serier med veckovisa avsnitt, medan Netflix släpper allt på en gång (även om de senaste tiden börjat dela upp säsonger i två omgångar). Prime Video är lite av en blandad kompott där exempelvis The Boys kommer veckovis medan Fallout släpptes i sin helhet direkt.

Båda varianterna har ju sina fördelar såklart, där veckovisa avsnitt ger gott om diskussion när folk pratar om veckans avsnitt och mindre risk för kraftiga spoilers, men det är ju onekligen bekvämt att kunna plöja allt direkt.

<bild>Vilket av dessa föredrar du; allt på en gång eller veckovis?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *