Efter Xbox Developer Direct igår kväll publicerades ett blogginlägg på Xbox Wire som gick in på detaljerna om Ninja Theorys kommande och efterlängtade uppföljare, {Senua’s Saga: Hellblade II}. I artikeln nämns bland annat att spelet inte lanseras fysiskt utan endast ska säljas som en digital titel, och att dess kampanj är ungefär lika lång som i det första spelet (runt åtta timmar). Det får dessutom en lägre prislapp.

"Senua’s Saga: Hellblade II will be a game crafted from the heart – a game similar in length to the first Hellblade, with a focused narrative, and sold digital-only at a price of $49.99 USD."

I artikeln noterades också att Senua’s Saga: Hellblade II kommer att ha ett ganska omfattande lokaliseringsstöd från dag ett, med totalt 26 textade språk. Om svenska är ett av dem vet vi inte, men noterar att isländska ingår, så chansen för vårt modersmål borde vara hyggligt.

Äventyret har premiär den 21 maj 2024 till PC och Xbox Series S/X samt ingår som en del av Game Pass-biblioteket från dag ett. Kolla in den senaste omgången gameplay här.

<bild>$50 motsvarar knappt 550 kronor, men om det blir den svenska prislappen vet vi inte ännu. Räkna med ett billigare spel, åtminstone.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar