Det har varit en väldigt lång väntan, men nästa månad släpps äntligen {Senua’s Saga: Hellblade II} – vilket faktiskt var det första spelet som någonsin officiellt utannonserades till Xbox Series X (Xbox Series S var inte ens utannonserat vid den tidpunkten).

Detta innebär att vi förmodligen lär få en hel del information om spelet under de kommande veckorna. Detta gäller även idag då den tyska GamePro nu delat med sig av några intryck från spelet efter att ha spelat en demo. Som vi förväntade oss är det ett riktigt praktfullt spel, men de avslöjar att detta har sitt pris eftersom spelet körs i 30 bilder per sekund. Lyckligtvis tillägger skribenten "as the gameplay is generally rather slow and weighty, the smooth 30 fps didn’t bother me in the play session".

Det finns inget grafiskt alternativ för att ändra detta heller till konsolerna, medan PC-spelare kommer kunna justera bilduppdateringen.

Senua’s Saga: Hellblade II lanseras den 21 maj till PC och Xbox Series S/X, och det ingår även med Game Pass från dag ett.

<bild>Grafiken i Senua’s Saga: Hellblade II har hyllats, men tjusigheterna sker på bekostnad av bilduppdateringen.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *