Du kanske har kanske noterat att vi inte har fått särskilt många stora utannonseringar på sistone. En av anledningarna till detta är att utgivare och utvecklare gärna sparar dem till Playstation Showcase, Summer Game Fest, Xbox Games Showcase och andra stora streams och evenemang som äger rum under de kommande veckorna. Detta inkluderar 2K Games.

Summer Game Fest avslöjar nu att nästa spel i en av 2K:s "biggest and most beloved" serier kommer presenteras på showen som startar klockan 23:00 CEST den 7:e juni. Och detta borde få många hjärtan att klappa lite extra, eftersom 2K är utgivare av populära varumärken som Borderlands, Bioshock, Civilization, Mafia och Xcom.

Vi vet redan att nya spel i Borderlands-, Bioshock- och Mafia-serien är under utveckling, så chansen är stor att det är ett av dessa. 2K vill dock förmodligen undvika att folk blandar ihop ett nytt Bioshock med Judas, ett spel utvecklat av den ursprungliga Bioshock-skaparen som 2K också är utgivare för, så vi tvivlar på att det blir några resor till suspekta fyrtorn om tre veckor. Då är det mycket mer troligt att vi får se Claptrap i Borderlands 4. Speciellt med tanke på att Borderlands-filmen släpps i augusti. En fin kombination med potentiella synergieffekter – men tiden får utvisa.

Vad hoppas och tror du att det blir tal om?
<bild>2K har en redigt fet utannonsering på G väldigt snart…</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *