Om du någon gång turistat i USA och kört bil i framför allt den amerikanska södern (eller Midwest), så har du säkerligen sett gula skyltar längs vägarna för Waffle House, en anrik restaurangkedja som dygnet runt serverar frukost modell husmanskost, vilket i USA oftast betyder bacon, korvar, hash brownes, pannkakor, grits, omeletter och naturligtvis våfflor – vilket sedan sköljs ned med typiskt amerikanskt kaffe och apelsinjuice.

Varför vi nämner detta är för att ultraveteranen Katsuhiro Harada, som varit inblandad i samtliga Tekken-spel (senast som producent för {Tekken 8}), under påskledigheten skrev på X att han får många förfrågningar om att göra en Tekken 8-bana baserad på det ikoniska Waffle House… men förstod inte riktigt varför.

Det ledde till att fansen gav honom en snabblektion om denna matinstitution, vilken utöver kanongoda frukostar även är känd för slagsmål sedan överförfriskade gäster börjat svinga vilt omkring sig efter att ha fyllekäkat något i stil med en hash brown bowl med skinka. Harada tackade för informationen, och skrev sedan att det i slutändan är just Waffle House som bestämmer om det blir av eller ej, och tackar de nej till hans förfrågan så är det inte mycket mer han kan göra.

Med det sagt, låt oss hålla tummarna för att vi inom en inte alltför avlägsen framtid ska få kunna slåss framför en Waffle House.

<social>https://twitter.com/Harada_TEKKEN/status/1774054319094153644</social>
<bild>Våffelsugen nalle?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *