Nu när Microsoft och Xbox äger {Activision Blizzard} och {Overwatch 2} är det inte mer än rätt att Playstation också har ett alternativ till sina fans. Det är precis vad vi får med det kommande {Concord}.

Som en del av natten Playstation-stream har vi just fått en djup titt på spelet, först i form av en filmtrailer som dock ledde till fler frågor än svar, allt innan massor av gameplay och utvecklarkommentarer presenterades efteråt.

I huvudsak kommer {Concord} kretsa kring två lag med fem spelare som kämpas mot varandra i en samling spellägen på en mängd banor med olika karaktärer som var och en har sina egna vapen och förmågor. Dessa karaktärer kallas {Freegunners}, kort sagt legosoldater som kämpar mot varandra för att vinna en belöning från rivaliserande lag.

Utvecklaren {Firewalk} avslöjade bland annat att {Concord} vid premiären kommer stödja 16 karaktärer, men det finns redan planer på att lägga till ytterligare sådana liksom banor, lägen, filmsekvenser och annat genom regelbundna uppdateringar.

Spelet påminner tydligt om {Overwatch}/{Team Fortress} i utseende och stil, men {Concord} kommer till både PS5 och PC den 23 augusti 2024, så vi får snart veta om det har mer att bjuda på än så.

Kolla in de nya trailrarna nedan.

<video>
<video>
<bild></bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *