Häromdagen dök det en screenshot upp på X/Twitter på kartbiten där Phil Spencer, chefen för Xbox speldivision som i omgångar ståtat med att han själv är en passionerad gamer, hade slagit läger i Fallout 76. Det ovanliga bestod i att P3, som Spencer kallar sig i spelet, var helt omringad av en stor röd cirkel. Det vill säga en briserad atombomb.

Spelaren Real1090jake tog omedelbart till kommentarerna och bekände dådet. I motsättning till de initiala spekulationerna, det vill säga att det skulle ha något att göra med nedläggningen av Arkane Austin och Tango Gameworks häromdagen, berättade dock Real1090jake att han/hon inte hade några särskilda motiv. Det var bara ett nytt, roligt mål när spelet tagit slut – men timingen kunde inte ha varit mer perfekt.

Real1090jake berättade för Kotaku:
"It’s not much too it I’ve been planning to catch him for a while now to see if he would agree to a fight […] Trying to take him down was just a personal goal for me after I finished the main quest line."

Frågan är om fler nukes kommer följa i den förstas fotspår, eller om det stannar här. Det får ju i så fall ändå kallas ett förhållandevis sunt sätt att kritisera någon på…

<bild>Tur att spel inte är på riktigt va?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *