Att Stellar Blade seglat upp som en av de mest emotsedda titlarna i närtid är det nog få som missat. Actionspelet med den redan nu ikoniska Eve i huvudrollen släpps om knappt två veckor till Playstation 5, men sedan ett par veckor tillbaka har man kunnat klämma på det knappt timmeslånga demot, något som lockat stora publiksiffror.

Som mest ståtade Stellar Blade-demot med hela 690 000 dagliga spelare, vilket enligt uppgift är knappt dubbelt så många som förra årets demo till Final Fantasy Rebirth, vilket lockade 380 000 spelare. En siffra att vara stolt över alltså, minst sagt. Något ironiskt, får man förmoda, har dock utvecklarna istället uttryckt "viss rädsla" för att folk spelar för mycket Stellar Blade.

Såhär skriver Shift-Up på X/Twitter:
"We’re so grateful for your love of our game❤️ To enjoy the main game properly though, please go easy on the demo. 50+ hours of demo play…we’re scared!"

Hur man uppbådar handlingskraften att trycka in över 50 timmar i ett knappt timmeslångt demo är en fråga vi på Gamereactor inte är i stånd att svara på. Men gissa kan man…

<bild>Har du också spelat Stellar Blade i över 50 timmar?</bild>

Tack Gamerant.

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *