För inte så länge sedan rapporterade vi att Warner Bros genomfört provfilmningar för rollen som Supergirl och att fyra skådespelerskor var aktuella vid den tidpunkten. De var Milly Alcock, Emilia Jones, Cailee Spaeny och Meg Donnelly.

Enligt The Hollywood Reporter har dessa skådespelerskor nu reducerats till två. Endast Milly Alcock, mest känd för sina insatser i House of the Dragon, och Meg Donnelly, känd från Zombies, är kvar. DCU-bossarna James Gunn och Peter Safran var närvarande vid deras senaste provfilmningar.

Supergirl ska bli en viktig karaktär i det nya DCU och introduceras i rullen Superman: Legacy samt får sin egen film strax därefter i Supergirl: Woman of Tomorrow. Det finns fortfarande gott om tid att välja rätt skådespelerska, eftersom Superman: Legacy inte har premiär förrän 2025. Det verkar inte finnas några indikationer på vem som har störst chans att vinna, men Meg Donnelly har dock erfarenhet av att göra Supergirls röst i animerade DC-projekt, vilket möjligen kan vara en fördel.

Kolla in hur Milly Alcock (överst) och Meg Donnelly (underst) ser ut i bilder från respektive persons Instagram-konto nedan

<social>https://www.instagram.com/p/ChU6j1rs8Ep/</social>
<social>https://www.instagram.com/p/CidntUZuqXR/</social>

<bild>Vem av Milly Alcock och Meg Donnelly hoppas du på som Supergirl?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar