Sydney Sweeney är en av de mest eftertraktade skådespelerskorna i Hollywood just nu, och efter att ha visat framfötterna i romcom- och skräckgenren verkar det som om hon känner sig redo för en biopic när hon nu axlar rollen som boxaren Christy Martin.

Martin var en av de mest välkända kvinnliga boxarna på 1990-talet. Hon kallas den kvinnliga Rocky av filmens producenter och hon var den enda kvinnliga boxaren som syntes på omslaget till Sports Illustrated vid den tiden, och likaså första kvinnan som tränades av den berömda Don King. Sweeney själv har en hel del erfarenhet av kampsport och till Deadline säger hon:

"I grappled and did kickboxing from 12-19 years old. I’ve been itching to get back into the ring, train, and transform my body. Christy’s story isn’t a light one, it’s physically and emotionally demanding, there’s a lot of weight to carry. But I love challenging myself."

Det finns ännu inget premiärdatum för filmen, och det verkar som att den ska säljas till någon filmstudio under Cannes filmfestival.

<bild>Sydney Sweeney slog igenom på allvar som Cassie i Euphoria.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *