De flesta av oss anade oråd långt innan {The Day Before} lanserades som Early Access i december, men det faktum att den ryska utvecklaren Fntastic postade ett meddelande som löd "Please be kind to us, we tried our best" tre dagar innan spelet släpptes var verkligen ett varningstecken som övertygade även de som hade lite hopp kvar. Därför var det inte alls förvånande när det negativa mottagandet ledde till att 90% av spelarna lämnade titeln bara dagarna efter lanseringen och studion tvingades lägga ner. Man skulle kunna tro att nedstängningen av servrarna var den definitiva spiken i kistan och det sista vi hörde om det här absurda spelet och dess ännu vansinnigare historia, men icke.

Fntastic har bestämt sig för att få sista ordet genom att posta ett meddelande på X som till synes är ett försök att förklara hur och varför The Day Before slutade på det sätt det gjorde. Problemet är att det mest av allt verkar låta som att de vill säga: "Det är inte vårt fel. Vi ljög inte eller vilseledde dig. Vi återbetalade till och med ditt köp, så allt är okej."

<social>https://twitter.com/FntasticHQ/status/1750335664904929468</social>

Särskilt svaret på frågan "Who made money on The Day Before?" är skrattretande, eftersom det är ett bra exempel på hur Fntastic försöker avleda uppmärksamheten genom att säga att viss media och influencers uppenbarligen fick mycket uppmärksamhet genom att göra videos med spekulativa rubriker (ungefär som om det vore något unikt för deras titel), och att detta skulle ha spätt på problemet med fjolårets sämsta titel.

Vad tycker du om saken?
<bild>Skräpspelens skräpspel, utvecklat av ryska Fntastic.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar