The Mandalorians fjärde säsong står och faller med filmen

Som så många andra tyckte vi att det kändes spännande när Disney och Lucasfilm nyligen meddelade att The Mandalorian skulle bli film, men det lämnade också en gnagande fråga; vad ska hända med den fjärde säsongen av serien?

Som många av er säkert minns kulminerade finalen i säsong tre av The Mandalorian med att Din Djarin och Grogu slog sig ned på sin gård efter att de till slut besegrat Moff Gideon och hjälpt mandalorianerna (under Bo-Katans befäl) att återta Mandalore från imperiets grepp. Det verkar dock som att både händelserna i Ahsokas första säsong och förra årets Hollywood-strejker förändrat planerna något.

Enligt The Hollywood Reporter hade den fjärde säsongen av The Mandalorian ett färdigt manus och var redo för produktion, men i och med strejkerna ändrades planerna och idén förvandlades till The Mandalorian-filmen istället. Det betyder inte nödvändigtvis att vi inte kommer få en fjärde omgång avsnitt på Disney+, men risken är att det står och faller med hur det går för The Mandalorian på bio.

The Mandalorian and Grogu ska regisseras av Jon Favreau och manuset skrivs för närvarande av Favreau själv tillsammans med Dave Filoni, så åtminstone på pappret finns god chans att det blir vad Star Wars-fansen hoppas på.

Hoppas du själv att The Mandalorian-rullen avslutar historien, eller vill du att serien ska fortsätta oavsett?

<bild>En tokpopulär duo.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar