Det har varit en del förseningar för Paradox Interactives kommande livssimulator men nu verkar det som att det äntligen släpps den 4 juni, om än som Early Acess vilket inte är så märkligt för något av detta omfång. Det handlar om ett The Sims-liknande spel i en öppen värld med transport via fordon och möjlighet att skräddarsy varenda liten aspekt du kan tänka dig.

I den senaste pressreleasen lät det såhär: "This world is your sandbox. Create your humans, or play anyone within it–swap control at any time with any character you encounter. You can climb a career ladder, choose to be a misfit, fall in love as often as you change your clothes, or explore your sexuality."

Studion, som legat bakom titlar som Crusader Kings, Stellaris och Cities: Skyline, utlovar en sandlåda att ha sina egna fantastiska äventyr i. Man kommer att använda denna period som spelet befinner sig i Early Acess för att samla in så mycket feedback man bara kan och ta med det i den fulla releasen.

I sommar är det då alltså dags att leva ut alla drömmar man kan tänka sig i Life by You och det blir spännande att se ifall detta kan bli en seriös utmanarna till The Sims.
<bild>Sims… Är det du?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *