Det är nu några veckor sedan startskottet gick för en av de tokigaste och samtidigt mest imponerande tävlingarna i Trackmanias historia. Nämligen den som just nu äger rum på den specialkonstruerade banan vid namn Deep Dip 2.

Det är den erkänt största utmaningen någonsin i spelet och består av ett 16 våningar högt torn, där varje sektion skapats av några av spelets absolut främsta kreatörer. Förrädiska hopp, extrema manövrar och allt vansinne du kan tänka dig.

För det riktigt infernaliska i kråksången är att Deep Dip 2 inte innehåller en endaste checkpoint, och det enda sättet att legitimt klara den är att köra helt felfritt. Ett litet misstag är allt som krävs för att du skall falla till botten och tvingas börja om.

Men slutet är i sikte, och de två spelarna Hazardu och BrenTM är de som just nu är närmast att slutföra den infernaliska utmaningen med personbästa på våning 15. Med andra ord, strax under den sista.

Självfallet är det också en smaskig peng med i potten, och för den som når i mål först (allting måste streamas live) väntar 150 000 kronor. Andraplatsen belönar spelaren med 100 000 kronor och tredje med cirka 60 000 kronor. Inte fy skam

Följer du tävlingen på Deep Dip 2?

<social>https://www.youtube.com/watch?v=7906nfVrJfo</social>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *