{Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes} släpptes förra månaden och möttes med genomgående ganska fina betyg. Äventyret har ofta kallats en andlig uppföljare till {Suikoden}-serien, och är till stor del utvecklad av samma personer som skapade sistnämnda hos Konami för snart 20 år sedan.

Allt gick inte felfritt dock då många spelare hade problem med buggar, vilket Rabbit and Bear Studios arbetat med sedan dess. Men nu verkar det som att de är relativt nöjda med spelets status och har nu via X delat med sig av information om dess framtid, där vi kan se fram emot DLC sent i sommar och under hösten.

Karaktärerna Melisa, Sei och Marcus kommer nämligen alla få nya äventyr, där respektive DLC släpps i augusti, september och i oktober. Någon närmare information om hur omfattande dessa tillägg blir får vi dock inte, men det är såklart trevligt att höra att det är mer Eiyuden Chronicle på väg.

Utvecklarna har redan tidigare sagt att de även har planer för en uppföljare, så vi lär få se mer av serien i framtiden.

<social>https://x.com/Eiyuden_JP/status/1793892378740469856</social>

<bild>Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes finns ute nu till PC, Playstation, Switch och Xbox – och ingår med din Game Pass-prenumeration.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *