Nu är den fjärde säsongen "Loot Reborn" släppt i Diablo IV och det vill vi fira genom att tävla ut en hel säck med koder till Battle passet. Den nya säsongen introducerar en rad uppdateringar och nya funktioner som är utformade för att ta spelarna djupare in i Sanctuarys mörka värld. Med allt från förbättrad spelmekanik till omgjorda system. Det enda du behöver göra för att vinna är att svara rätt på tre frågor om Diablo. Lycka till! Klicka här för att komma till tävlingssidan!

Nedan följer några av säsongens höjdpunkter:
Ändringar kommer till Codex of Power: Förmågor som bouncing fireballs för Sorcerer var tidigare begränsade till att endast användas en gång efter att ha använts på ett föremål. Säsong 4 löser detta med en omarbetad Codex of Power
The Pit: The Pit erbjuder en spännande ny utmaning, och en tydlig väg från vilket spelare kan ta sina karaktärer till nya nivåer.
"Helltides: Upplevelsen av Helltides i säsong 4 är fullspäckad med nya utmaningar och belöningar. Möt cultists som utför mörka ritualer, fajta dig igenom skrämmande prövningar och möt mäktiga fiender som Blood Maiden för legendarisk loot.
Community-drivna förbättringar: Utvecklarna av Diablo IV har lyssnat på feedbacken från spelare och har implementerat flera ändringar baserat på deras input.

<bild>Loot, loot, mer loot – lite mer loot. Mer loot. Ännu mer loot. Mer loot, lite loot till och mer loot.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *