Apples kommande AR-headset är inte bara dyrt att köpa, det kommer också kosta skjortan att reparera. Något som nyligen avslöjades av Apple själva vars offentliggjorda uppgifter skvallrar om prislappar uppemot 2400 dollar för att återställa ett skadat headset. Kort och gott, närmare 70 procent av vad det skulle kosta att köpa en helt ny Vision Pro.

Har du med andra ord planer på att införskaffa Apples senaste pryl, se då för bövelen till att vara exceptionellt varsam med den – inte något man nödvändigtvis låter barnen leka med helt enkelt.

AppleCare Plus känns helt enkelt som ett nödvändigt ont för de som tänkt införskaffa Vision Pro. Något som enbart i sig kommer att kosta 500 dollar för två år, men också markant reducerar kostnaden för reparationer av headsetet. Ett krossat frontglas kostar med AppleCare Plus "bara" 300 istället för 800 dollar att åtgärda, likaså kommer skador på headsetet kosta 300 istället för 2400 dollar.

Några exakta priser för headset eller försäkring i Sverige har Apple ännu inte offentliggjort då Vision Pro tidigast kommer att nå våra breddgrader till sommaren (om vi ska tro branschspekulationer).

Känns reparationskostnaderna rimliga?

Källan

<bild>Doppa inte ditt Vision Pro i kaffekoppen.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar